Overnattingstur i Minken

img_9939
The Mink, eller Minken

Hvis du ser en gul vogn av ukjent art i Lillehammerområdet i disse dager, kan det godt være at det er den her. Minken. Jeg er så heldig at jeg har et samarbeid med Mink Campers Norway, avd Lillehammer og var ute på overnattingstur i går!

Den ser litt snodig ut; fisketank, ufo, snøkanon- det har foreløpig vært mange forslag til hva Minken ligner på.

Men det er altså et rom med utsikt- på hjul. Ja, du leste riktig. Det er ei litta campingvogn med glasstak. Med solide madrasser, deilige dyner, puter og ullpledd. Vogna har integrert stormkjøkken i bagasjerommet, med alt du trenger av utstyr for å lage deilige måltider ute i det fri.

What`s not to like?!

Vogna har også intgrert webasto, så man holder seg god og varm på kalde dager og netter. Inni vogna har man mulighet til å lade telefoner og det som lades trengs, det samme gjelder i kjøkkenavdelingen bak i vogna.

Jeg og hundene reiste opp på Neversjøen i gårkveld, med sommerfugler i magen. Kvelden skulle vise seg å bli en av de sjeldent vakre. Sterneklart og måneskinn, med tunge snødekte grantrær. Helt alene, ikke en lyd fra skogen- annet enn knitringa under føttene når vi gikk.

Minusgraden krøp på i takt med at kvarterene gikk, så middagen ble mekket sammen i en fart. Etter å ha ruslet kveldsturen med hundene, i lyset fra månen- krøp jeg tilfreds til køys. Innunder pledd og dyner og puter fant jeg roen. Over hodet mitt, beveget månen seg, og synet av Karlsvogna bysset meg i søvn. Og jeg sov så godt- selv med 13 kuldegrader utenfor vogna.

Kaffe på senga, og arme riddere til frokost. Jeg smilte fra øre til øre. Soloppgangen var like varm som følelsen jeg hadde inni meg. Skjønt det var så kaldt utendørs, at melkeblandingen til ridderne frøs mens jeg pisket den sammen 😉 Matlagingen blir kjapp i slike temperaturer!

Om jeg skal gi ET stalltips til julegave i år, så må det være å kjøpe en helg med Minken. Den kan leies fra Lillehammer, og du kan ta den med deg hvor du vil! Tenk så kult da, det må kanskje være den artigste gaven noensinne. For booking, trykk her!

Bilderas følger- håper du får et lite inntrykk av Minken. Den er litt av en opplevelse!

Varm førjulsklem fra Tonje

img_9938
Minken skinner omkapp med sola
img_9902
Kaffebrygging i kjøkkenavdelingen
img_9916
Kaffe på senga, med grantopper som tilskuere

 

img_9933
Frokostdessert

Én kommentar Legg til din

  1. Jens Fossum sier:

    Utrolig kul sak! Vi sjekket ut et lignende produkt tidligere, passer litt dårlig til en familie på 5, men når barna flytter ut er dette et reelt alternativ.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s