Jeg blir NRK-journalist igjen!

den

Hurra! Fra 1. november skal jeg begynne i NRK Hedmark og Oppland som journalist. Dette er en jobb jeg har hatt tidligere også, fra 2012 til 2016. Jeg gleder meg stort til å begynne som nyhetsjournalist igjen, selv om primus-bloggen har vært en fantastisk fin reise!

Og – den er jo ikke slutt med dette, jeg kommer fortsatt til å oppdatere bloggen med oppskrifter fra tid til annen. Men det sier seg selv, at med en hundre prosent fast jobb blir det ikke like mye tid til å være på tur som tidligere.

Det at jeg skal begynne som journalist igjen, medfører også en annen endring, og det er at alle mine kommersielle samarbeid via bloggen nå er avsluttet.

Men – det kommer fortsatt noen spennende overraskelser framover som dreier seg om bloggen, så stay tuned! 🙂

Turhilsen fra Ragnhild

G0381570.jpg
Utsikt gir som kjent innsikt! Ny jobb likeså. 

2 kommentarer Legg til din

 1. Mari Hovdhaugen sier:

  Lykke til Ragnhild 😘driftig dame som får til det du vil😁

  Klem Mari
  ________________________________

  Liker

  1. Ragnhild sier:

   Tusen takk Mari! 😄👍🏻👍🏻 gleder meg til nytt kapittel!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s