Wrap med kylling, tomat og feta

IMG_9535Med påske vel overstått erklærer jeg herved primus- og utematsesongen for ÅPNET! Altså, jeg synes jo det er fint å spise ute året rundt, men det er ikke til å komme bort fra at det er ekstra stas å lage mat ute når man slipper å grue seg til hver gang man skal ta av seg vottene.

Nå som mai er i sikte, er det gode temperaturer mange steder, og til og med her i innlandet har snøen begynt å miste grepet. I lavlandet, vel og merke. For skifolket, meg selv inkludert, er mai selveste juvelen hva gjelder toppturer og bratte fjell. Men det er en annen historie.

IMG_0666.jpg
Vårblomstene stikker fram i grøftekantene, det gjelder bare å huske å se på dem! 🙂

Her i lavlandet er det sykkel, stier og blomster som gjelder, og primus såklart! Det er veldig tørt rundt omkring i skogen på denne tiden av året, så vær forsiktig hvis du velger å tenne opp bål.

Primus er mer brannsikkert, men hold deg gjerne i nærheten av en bekk eller elv likevel, eller noe annet dere kan slukke med hvis det tar fyr i kvist og kvast.

IMG_0173.jpg
Pakketips: Legg alt fram på benken før du putter det i sekken, så ser du om du har glemt noe vesentlig! 🙂

Og på menyen? Som alltid er det lurt å starte med noe enkelt og greit, og en saftig wrap slår sjelden feil!

Prøv denne med kylling og feta, den smaker helt herlig! 🙂 God tur ut i våren, enten det er på snø eller barmark!

Dette trenger du til fire personer:

 • En pakke tortillalefser
 • Fire kyllingfileter, delt i små biter
 • Et glass fetaost i olje
 • En liten boks cherrytomater
 • Salt og pepper
 • Smør til steking
 • Noen salatblader

 

Slik gjør dere:

Fyr opp primus eller bål, og finn fram en panne. Smelt smør i pannen, og stek kyllingbitene. Krydre med salt og pepper underveis, og legg tomatene i mot slutten av steketiden.

Sjekk at kyllingen er gjennomstekt ved å dele de største bitene. Legg til side. Finn fram en tortillalefse, og varm den litt i stekepannen.

Dette er veldig raskt gjort, så følg med hele tiden. Ta opp lefsa, og legg på salatblader. Fyll opp med kylling og tomat, og topp med fetaost og litt olje. Rull sammen, og nyt! 🙂

IMG_0176.jpg
Mens kyllingen surrer i panna, kan du jo nyte utsikten? Her fra vinter-Lillehammer i februar! 🙂

2 kommentarer Legg til din

 1. Turid-Helen sier:

  Heisann! Så nydelig ut! Du e en så stor inspirasjon t å leve utelive 🙂 hvor har du kjøpt den vindveggen på nederste bilde? Er det kun gunstigt i snø eller står den stødigt ellers?
  Mvh Turid-Helen

  Liker

  1. Ragnhild sier:

   Hei! Så koselig å høre, tusen takk! ❤ Du, den vindskjermen følger med mange primuser når du kjøper dem. Sjekk med gutta hos primusshop.no eller på en hvilken som helst sportsbutikk med litt utvalg på friluftsliv om du kan få tak i der! Evt lage en selv av en litt myk metallplate? Den står veldig greit på barmark også, men man må gjerne dandere den litt så den ikke selv blir utsatt for vind. Helt uvurderlig i trekk, den vil øke effekten på primusen din flere hakk! Lykke til, og bare spør hvis det er noe mer du lurer på!
   Vennlig hilsen Ragnhild

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s